Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οι πρώτες φωτογραφίες του McLaren 650S Coupe MSO Concept


Το παρακλάδι MSO της McLaren παρουσίασε το πρωτότυπο 650S Coupe MSO Concept, ένα μοντέλο επίδειξης των σχεδιαστικών και μηχανολογικών πακέτων αναβάθμισης των McLaren 650S Coupe και Spider.


Το παρακλάδι McLaren Special Operations (MSO) έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του πρωτότυπου MSO 650S Coupe Concept. Το εν λόγω concept κατασκευάστηκε ως όχημα επίδειξης των σχεδιαστικών και μηχανολογικών πακέτων αναβάθμισης των McLaren 650S Coupe και Spider.

Το πρωτότυπο μοντέλο επιδεικνύεται στην Κίνα και χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι ο νέας σχεδίασης πίσω διαχύτης από ανθρακονήματα, με το ίδιο υλικό να εμφανίζεται και στα πλευρικά μαρσπιε. Το ειδικό μαύρο μεταλλικό χρώμα (Agrigan Black), αλλάζει απόχρωση κοκκινίζοντας στον ήλιο. Carbon είναι και το εμπρόσθιο splitter, οι εισαγωγές αέρα και ο πίσω προφυλακτήρας. Οι ζάντες αλουμινίου έχουν μια μαύρη σατινέ απόχρωση και φοράνε ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.

Για το εσωτερικό, οι άνθρωποι της McLaren Special Operations τοποθέτησαν μαύρα καθίσματα από ανθρακονήματα, ίδια με αυτά της McLaren Ρ1, τα οποία είναι ελαφρύτερα κατά 15 κιλά και είναι επενδυμένα από carbon black δέρμα. Ήδη είναι διαθέσιμα προς πώληση ο πίσω διαχύτης και τα πλευρικά μαρπιέ, με τις τιμές τους να διαμορφώνονται αντίστοιχα στα 8.781 και 6.198 ευρώ. Τα αξεσουάρ αυτά μπορούν να τοποθετηθούν και στην McLaren 12C.









Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου