Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μίτσελ


Εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου δίνει σήμερα (12.00, V' Ammos) ο Μίτσελ και θα αναλύσει το σχέδιο δράσης του Ολυμπιακού τόσο για τη μεταγραφική περίοδο, όσο και για την προετοιμασία του και τους στόχους για τη νέα σεζόν, στην οποία ο Ισπανός τεχνικός έχει αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες.


Ο Μίτσελ αναμένεται να αναλύσει το μεταγραφικό πλάνο, να αναφερθεί στις αλλαγές στο τεχνικό τιμ και να μιλήσει για τις σκέψεις του σχετικά με το ρόστερ της ομάδας. 

Αργότερα, στις 16.00, στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο οποίο θα δοθεί η ευκαιρία στον προπονητή για νέα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση παλιών και νέων παικτών ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. 

Στο παιχνίδι που θα γίνει δίχως την παρουσία θεατών και ΜΜΕ, ο Ισπανός θα χρησιμοποιήσει τους εξής παίκτες:

Χουτεσιώτης, Στρέζος, Τόρες, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Βούρος, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Πελέ, Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Σάλιακας, Βλαχοδήμος, Σαβιόλα, Ιμπαγάσα, Βαλντές, Κολοβός 

Στα μεταγραφικά, συνεχίζονται οι επαφές για την παραμονή Κάμπελ, Εντινγκά, Μαρκάνο, ενώ για την επίθεση βασικός στόχος είναι ο Μεξικανός Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες ο οποίος έχει επίσης πρώτη επιλογή τον Ολυμπιακό παρά το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στην Ιταλία επιμένουν για ενδιαφέρον σχετικά με τον Μίρκο Βούτσινιτς της Γιουβέντους, αλλά και ότι η Νάπολι ετοιμάζεται να επιστρέψει για τον Κώστα Μανωλά.

pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου